logo

A Mirrens eltávolítása után.

Üdvözlünk! 47 éves vagyok, Mirren héja öt évig állt, jelek szerint, méh myomával (több csomópont 10-25 mm), kétszeres menstruációval. Mirrán mirrit kezelte - a csomópontok 10 mm-re csökkentek. A helyi nőgyógyász a hélix eltávolítása után meggyőzően javasolta, hogy a következőt helyezzük el, mivel "elárasztják" (ahogy azt mondta, értem, vérzés). Nem fogom újra felállítani a spirált, mert Nem akarom a mellékhatások ismétlődését - depresszió, pánikrohamok, jobb petefészek ciszta (szinte állandó enyhe fájdalom).

4 hónappal ezelőtt levette a spirált, 3 hónapig nem volt menstruáció, majd a szokásosak közelebb kerültek a hiányosokhoz, de a következő hónapban szinte minden nap bőséges "kenőcs" volt. A második periódusok időben jöttek, 5 napig normálisak voltak, a 6. nap tiszta volt, a hetedik pedig az átlagos előrejelzések, mint a menstruáció során. Fusson a nőgyógyászhoz, vagy várhatok még a hormonális háttér helyreállítására? A terhesség kizárása 100%, mert nem volt szex.

És még egy kérdés - mit tudsz átadni a vizsgálatoknak a menopauza közelítésének meghatározásához?

Hello Marina! Méh mióma és súlyos menstruáció - a hormonális rendellenességek következménye. Talán mindez még mindig fennáll az endometriózis jelei, ami gyakran előfordul. A Mirena nagyon hatékony ezen kórképek ellen és megszünteti a nehéz időszakokat. Sajnos így harcolunk csak a tünetekkel, nem pedig az ügy kiváltásával. Amíg megtudtuk, hogy kezeljük ezeket a jogsértéseket, kivéve a méh eltávolítását vagy a menopauzában lévő nő bevezetését. Valójában a legjobb megoldás a spirál néhány évig történő telepítése, amely után ideje lenne egyedül vagy indukálni a menopauza idejére. Az a tény, hogy a Mirena eltávolítása után az Önnél észlelt szabálytalan acyclicus váladék azt jelzi, hogy a patológia megmaradt, lehet, hogy van hiperplázia vagy endometriumos polyposis. Mindenesetre szembe kell néznie hormonális kezeléssel és curettage, így a Mirena a hormonális hatása nem a legrosszabb lehetőség. De ha fájdalmat keltettél, és az eltávolítás után elmentek, természetesen érdemes egy másik típusú terápiára gondolni.

A normális hormonális háttér helyreállítása határozatlan időre várható, és a premenopauzus kora és a hormonális rendellenességek ebben az időben destabilizálódást váltanak ki. És elveszíted a vért, ami vérszegénységhez vezethet, és ezáltal gyengeséget, levertséget, légszomjat és más tüneteket okozhat.

Most jó lenne, ha kismedencei ultrahangot csinálsz, ott is látni fogod, milyen állapotban vannak a petefészkek. Ha nincs elég tüsző, akkor ez korai ovulációt jelez. A menopauza közelítésének más alapokon is megtalálható - az FSH és az LH szintje a vérben. A megnövekedett szintek egyértelműen azt mutatják, hogy a petefészek már nem elégséges. Minden a legjobb!

Jelentkezzen be vagy regisztráljon a hozzászóláshoz.

Következmények a Mirena hélix eltávolítása után

51. Lily | 2013/06/10, 13:04:24 [3502322315]

Olvastam ezeket a retteneteket - sokkban. Öt év alatt volt egy rendszerem. Kezelt endometriózis. Havi hiányzik összesen. Nagyszerűnek érezte magát. A hélix telepítésekor természetesen a fájdalom súlyos volt. Anesztézia kellett. Lőni nagyon félnek! És kiderült, hogy ő sem érezte magát. A súly nem nyer egyáltalán. Egy ilyen hélix tanácsolta barátjának, fibromyoma van. Nagyon elégedett az eredményekkel (el akarták távolítani a méht). Már 4 éves. Ő, mint én, maradt a saját súlya alatt. Most már 40 éves vagyok. A havi teljesen felépült. Régebben elhúzódtak - akár 9 napig, és most - 4 napig.

52. Dasha | 2013.2.06., 01:00:42 [2609414681]

Én is, amikor a hélixet eltávolítottam, nem tudtam, hogy mit védekezni (valamilyen oknál fogva az óvszerekkel fáj). Elkezdtem választani a tablettákat, mindent, amit Dimia tanácsolt. Megpróbáltam, és most nem fogom megváltoztatni őket, tökéletesek nekem.

53. Micka | 2013.2.06., 11:14:24 [4212274425]

Nem is tudom, ki járhat ezekkel a spirálokkal. Ez nem olyan kényelmes velük. Például, miután azt mondtam, a hónapok fájdalmasak lettek és a szex. Nem tudtam elcsúszni, amikor felszállok. De egyébként is védeni kell. Kezdtem inni Dimia, ezek a tabletták valahogy minden gyorsan visszatért a normális és a védelem megbízhatónak tűnt.

54. Svetlana | 2013/05/07 11:43:54 [284009707]

Ne aggódjon. Most 3 órája vettem. SOHA PAIN, T.E. NEM MINDEN. Én is féltem lőni, de nem volt időm, hogy megnyugtassam, mindennek vége. :) Most várok arra, hogy mi fog történni. (


Tette Mirenát, 1,5 hónap múlva a vér nem az erők. Eltávolítva, már a hónap harmadik hónapja nagyon gazdag, hatalmas vérrögökkel. ez nem volt ott korábban! Most tegyük fel a méhnyálkahártyákat! és mielőtt a hélixet megtisztítanák, a polipokat eltávolították. honnan jött a fibroid? Bűnös vagyok a miren, a pénz új sebek!

55. Svetlana | 2013/06/07 23:09:50 [1504350525]

Tette Mirenát, 1,5 hónap múlva a vér nem az erők. Eltávolítva, már a hónap harmadik hónapja nagyon gazdag, hatalmas vérrögökkel. ez nem volt ott korábban! Most tegyük fel a méhnyálkahártyákat! és mielőtt a hélixet megtisztítanák, a polipokat eltávolították. honnan jött a fibroid? Bűnös vagyok a miren, a pénz új sebek!


Nem lennék meglepve, Miren következményei kiszámíthatatlanok. Miután Mirena kezeli az ízületeket és a beleket. Egy évig állt velem, türelmesen vártam az egész alkalmazkodást a vérontás és fájdalom formájában, és nem várok. A test csak elkezdett összeomlani. Most itt van egy ciszta.

56. Raisa | 2013.08.08, 15:33:21 [1320706432]

Jó napot! A fórumon nem véletlenül jöttem. Tegye Mirena 2 hónappal ezelőtt. Annak érdekében, hogy kezeljék a több fibrómát és a vérszegénységet. És persze, hogy beszélnek. Minden rendben. De mindennap megértem, hogy súlyosan hozzáteszem és gyorsan mondom. A 2 hetes fajta súlya annyit mérgezett, és most 1 kg-mal többet. Nincs többé. Rendszeresen sportolok hetente kétszer. Ma azonban felébredtem, és a mellkasom úgy érezte, hogy tele van tejjel / mindannyian emlékeznek ezekre az érzelmekre /, a hónapok teltek el egy hete / vér nélkül / de a gyomrom fáj, ezért értettem, hogy ők voltak. Itt van. Jöttem ide, olvastam. és megérintik a betűk. Milyen szomorú. Hogy most már kövér vagyok, nem szép, és még a mellkasi fájdalom is? A francba! Mi a teendő
Felnőtt lány vagyok / 46 /, de ez nem ok arra, hogy nagynénévé váljon. Nem is tudom, hogy milyen levél ez. Nem kérdés, nincs vita - csak a szíve sírás. Mindannyian nők vagyunk, mindannyian gyönyörűek vagyunk, ezért érthetővé és dühösen kezeljük a leveleimet! Köszönöm!

57. Raisa | 08.08.2013, 15:41:10 [1320706432]

Jó nap mindenkinek! Elena, ahogyan megértelek.
A Merena már 2 éves. Felvettem orvosom ajánlására, indometriózisom van, legutóbb nem csak horrorral vártam a menstruációt, ez az állapot egyszerűen nem továbbítható. a hónapok annyira bőségesek voltak, hogy a legvastagabb tömítések csak 15 percig voltak elegendők. Az orvos választott előttünk - vagy eltávolítjuk a méht, vagy mi teszünk MIRENA-t, elfogadjuk a MIRENA-t. Őszintén szólva, nem örülhettem az első évben, de a második évben kezdtem észrevenni, hogy nem ugrálok ugrásszerűen - az elmúlt évben 10 kg-ot nyertem, kevesebbet kaptam, de még akkor is, ha abbahagyom, még mindig növekedni fog. Nem tudom, mit tegyek

58. Elena | 2013.2.28, 22:29:15 [3816708866]

Jó napot! Mondja meg nekem és a spirál eltávolításának folyamatáról, milyen fájdalmas. érzéstelenítheti vagy ellenőrizheti az érzékenység küszöbértékét. Mert a telepítés során elvesztettem a tudatot, a fájdalom másodszorra esett, az orvosok idegentestnek nevezték a szervezet sokkreakcióját. Mondd meg valakinek, hogy volt.


Egy hete vette Mirent, nagyon félt is, de minden simán ment. Egy hónappal korábban a barátnő lőtt a Mirennek, és ő is jól csinált. Ne félj. Nagyon fájdalmas a tét. Most figyelem, mi fog történni.

gondoltam súlya mirena miatt? a méhben van, gyakorlatilag nincs hormon a vérbe. Nem értem a súlygyarapodás mechanizmusát.


Lányok, mindez negatív, itt is írtam - 46 éves vagyok, az alak, 90-60% -ban, súlya 54kg, növekedése 164, sem ráncok, sem szürke haj, a spirál évvel ezelőtt, a bőséges és fájdalmas menstruáció és a köztes vérzés első mintha minden rendben van, elveszett nagyon hónap, duzzadt mellek és fájdalmas minden alkalommal, nyomás nőtt, a haj kezdett esni halmokban, a bőr megöregedett, duzzanat is fennállnak, szívdobogás fojtogató, alvás lett még szállítani kocsiszekrény mint 4 Az orvos azt mondta, hogy ez minden ostobaság, de én magam orvos és megértem, hogy ez nem így van - a teljes negativitás egy időben. Stavila Mirena Angliában (ingyenes ingyen) van szörnyű orvosság, de az orvos azt mondta nekem, hogy jól nézek koromra, és nekem nincs rá szükségem, de én azt hangsúlyozta, arra gondolt, hogy még jobb lenne, mint mondtam én nőgyógyász Latvii.Vyderzhala évre 2 nappal ezelőtt eltávolított egy spirál, 15-20 perc múlva a szív kezdett megnyugodni, ma kezdődött a menstruáló gyomra fáj egy kicsit, de spal.Dumayu duzzanat súlyos jelzések nélkül használjon hormonkészítményeket, csak m Havi, nem szabad, legyen ilyen, ez a természet. Jobb, ha havonta egyszer egy fájdalomcsillapítót iszok, mint napról napra.

60. Vika | 2013.12.09. 11:17:49 [1964033383]

Yana
gondoltam súlya mirena miatt? a méhben van, gyakorlatilag nincs hormon a vérbe. Nem értem a súlygyarapodás mechanizmusát.
Lányok, mindez negatív, itt is írtam - 46 éves vagyok, az alak, 90-60% -ban, súlya 54kg, növekedése 164, sem ráncok, sem szürke haj, a spirál évvel ezelőtt, a bőséges és fájdalmas menstruáció és a köztes vérzés első mintha minden rendben van, elveszett nagyon hónap, duzzadt mellek és fájdalmas minden alkalommal, nyomás nőtt, a haj kezdett esni halmokban, a bőr megöregedett, duzzanat is fennállnak, szívdobogás fojtogató, alvás lett még szállítani kocsiszekrény mint 4 Az orvos azt mondta, hogy ez minden ostobaság, de én magam orvos és megértem, hogy ez nem így van - a teljes negativitás egy időben. Stavila Mirena Angliában (ingyenes ingyen) van szörnyű orvosság, de az orvos azt mondta nekem, hogy jól nézek koromra, és nekem nincs rá szükségem, de én azt hangsúlyozta, arra gondolt, hogy még jobb lenne, mint mondtam én nőgyógyász Latvii.Vyderzhala évre 2 nappal ezelőtt eltávolított egy spirál, 15-20 perc múlva a szív kezdett megnyugodni, ma kezdődött a menstruáló gyomra fáj egy kicsit, de spal.Dumayu duzzanat súlyos jelzések nélkül használjon hormonkészítményeket, csak m Havi, nem szabad, legyen ilyen, ez a természet. Jobb, ha havonta egyszer egy fájdalomcsillapítót iszok, mint napról napra.


Leon, nem értek egyet a menstruáció bőségével, ez az, hogy ha nem jutott el a tisztásokhoz, valószínűleg elviselheted a gazdagságot. A bőség - nem csak így, hanem endometriózis. Az utolsó tisztítás után (az endometrium polipok eltávolítása után) egy veszteséges csepegtetővel vértem a kezembe, körülbelül egy hónapig kezeltem, ami veszélyes. És mit mondhatok - bármi, akár egy kis művelet - kockázatot jelent. Mirena az endometriumot rendezi. És például védelemért, soha nem fogalmaztam volna meg.

61. Leon | 2013. szeptember 12., 15:35:03 [2125387240]

[León, nem értek egyet a menstruáció bőségével, ez az, hogy ha nem jutott el a tisztásokhoz, valószínűleg elviselheted a bővelkedést. A bőség - nem csak így, hanem endometriózis. Az utolsó tisztítás után (az endometrium polipok eltávolítása után) egy veszteséges csepegtetővel vértem a kezembe, körülbelül egy hónapig kezeltem, ami veszélyes. És mit mondhatok - bármi, akár egy kis művelet - kockázatot jelent. Mirena az endometriumot rendezi. És például védelemért, soha nem fogalmaztam volna meg.
Igen, teljesen egyetértek, de amikor egy szakember ragaszkodik hozzá, hogy ez a spirál gyakorlatilag csodaszer minden nő problémájára, nem az élet, hogy folyamatosan menstruáció vagy vérzés, a férjem még akkor is hibáztatta, hogy magam csinálok valamit. nincs kapcsolatuk vele. így megpróbáltam, bár megértettem, hogy nem tréfáltak hormonokkal, és a súly kezdett nőni a karcolásból, még akkor is, ha én étrendben voltam, hanem 50 év elteltével a menopauza kezdetén vagy különleges esetekben, és nem csak a szabaduláshoz. a menstruációtól vagy fogamzásgátlótól, de 2 nappal ezelőtt vettem. Szeretném, ha mindannyian egészségesek vagy gyönyörűek lennének, a melletted levő emberek, akik megértik és szeretik mindannyiukat!

62. Natalia | 2013. szeptember 26., 23:30:48 [2426880332]

Irina, igaza van. Megtanultam az orvosoktól, hogy a hormon három-három év múlva megszűnik. Általánosságban elmondható, hogy a lányok gyorsabban tisztítják a mireneket, 3 évvel ezelőtt a méhnyálkahártya miatt mondtam, hogy nem fog növekedni. de nem volt egyetlen csomó, és most 3 köszönetet mond Istennek. A szőrzet gyönyörű volt, most szétszóródott, az első év nagyon erősen visszaesett, és 3 év alatt 10 kg-ra emelkedett. Lebido nullát, hosszú ideig kellett eltávolítanom, az orvos folyamatosan otgavarivaet, majd európai szakértőkből megtudtam, hogy nem a méhnyak növekedéséből származik, hanem az endometriózisban szenvedő nőknél! Hát, legalább egyszer csak 3 napot töltöttek ki, majd havonta végezték, vagy ahogy sok nő leírt. Egész jó egészséget kívánok!

Jó napot! Mondja meg nekem és a spirál eltávolításának folyamatáról, milyen fájdalmas. érzéstelenítheti vagy ellenőrizheti az érzékenység küszöbértékét. Mert a telepítés során elvesztettem a tudatot, a fájdalom másodszorra esett, az orvosok idegentestnek nevezték a szervezet sokkreakcióját. Mondd meg valakinek, hogy volt.

64. Akmaral | 2013.10.19., 13:06:31 [4157414459]

Jó napot! A Mirena-t 2011 márciusában gyógyászati ​​célokra tüntettem fel, ez volt a mióma és a súlyos menstruáció. A myoma enyhén csökkent, a menstruáció 2-3 napig terjedő, csak naponta használt. 2,5 évig csaknem 15 kg súlyt értem el, bár az étrendem nem változott, és a szokásosnál nem kevesebbet mozgott. 2009-ben a barátnőm ezt a spirált is felvette, nem láttam őt három évig, mivel egy másik országban élt, és amikor találkoztunk, egy kövér, ideges nőt láttam. 2013 szeptemberében eltávolítottam a spirált, és a havi időszakok bővelkedtek és hosszú ideig játszottak. A Mirena megjegyzése egyértelműen kimondja, hogy egy nő elkezdhet súlyt szerezni. A legfontosabb, hogy senki sem figyelmezteti, hogy a nők a lábukon és a karjukon hajszálakat termelnek. Tehát Mirena nem szenvedélyes időszak és miómák.

65. Akmaral | 2013/10/19, 1:14:45 PM [4157414459]

Mirena telepítésével nagyon fájdalmas voltam, bár nagyon magas fájdalomküszöböm volt, a nőgyógyász is félt, szerintem nagyon sápadt voltam. Egy óra múlva magamhoz jöttem. Az alsó hasa 3 napig fáj, és nem fáj egyáltalán eltávolítani, a legfontosabb az, hogy legyen időszak. Magam számára úgy döntöttem, hogy legközelebb más fogamzásgátló módszert választanék. Lányok kívánok minden jó egészségre és kevésbé látni orvosokat!

66. Natalia | 2013/11/01, 09:11:16 [2194172285]

Jó napot! A fórumon nem véletlenül jöttem. Tegye Mirena 2 hónappal ezelőtt. Annak érdekében, hogy kezeljék a több fibrómát és a vérszegénységet. És persze, hogy beszélnek. Minden rendben. De mindennap megértem, hogy súlyosan hozzáteszem és gyorsan mondom. A 2 hetes fajta súlya annyit mérgezett, és most 1 kg-mal többet. Nincs többé. Rendszeresen sportolok hetente kétszer. Ma azonban felébredtem, és a mellkasom úgy érezte, hogy tele van tejjel / mindannyian emlékeznek ezekre az érzelmekre /, a hónapok teltek el egy hete / vér nélkül / de a gyomrom fáj, ezért értettem, hogy ők voltak. Itt van. Jöttem ide, olvastam. és megérintik a betűk. Milyen szomorú. Hogy most már kövér vagyok, nem szép, és még a mellkasi fájdalom is? A francba! Mi a teendő
Felnőtt lány vagyok / 46 /, de ez nem ok arra, hogy nagynénévé váljon. Nem is tudom, hogy milyen levél ez. Nem kérdés, nincs vita - csak a szíve sírás. Mindannyian nők vagyunk, mindannyian gyönyörűek vagyunk, ezért érthetővé és dühösen kezeljük a leveleimet! Köszönöm!

67. Natalia | 11/01/2013 09:16:05 [2194172285]

Üdvözlünk! A spirálom 4 éves, miután felhoztam nekem +13 kg-ot, nem csatlakoztattam, és az orvos azt mondta, hogy nem lesz súlygyarapodás. de. A mellem taco volt, de nem azonnal, de valahol egy év alatt, de mindenki más, célom ugyanaz a kezelés a méhnyálkahártyák és a méhnyálkahártyák csomópontjaiban. Látom az orvos azt mondja, minden rendben van, és az én periódusom kb. még mindig nincs, de a férjem és én egy második gyereket gondoltam, és miután elolvasta a véleményeket, nem tudom, mit tegyek, sokan vérzik, miután rastaniya vele, mivel ez ijesztő!

68. Alina | 2013/07/11, 01:45:31 [2488811962]

Jó napot! Van ENDOMETRIOSIS, az orvos írja Mirena-t. Már Mirena már 7 éves (5 év elteltével új helyére cserélte) 3 évvel a telepítést követően a problémák libidóval és pszichéel kezdtek. állandóan szeretett szexet keresni, hogy a tetőt elfújja. ment a pszichológusok. 2 év szenvedett nem értette, mi történt velem. folyamatosan rázogatva. Ahogy a kifejezés közeledett, el akarta távolítani, az orvos azt mondta, hogy ha eltávolítom, ismét súlyos vérzés következik be. a fájdalom és az összes rémület, amivel volt. Nagyon szeretném eltávolítani. de nagyon félnek, hogy minden visszatér. Mi a teendő Most már 2 Sporal 2 évig. Továbbra is pszichológus pánikrohamok. álmatlanság. Egész idő alatt izzadok. hő a fejben a test hullámok. a hőmérséklet 37. az utóbbi időben sokszor megbetegszik az ARVI-vel 3 havonta és sokáig nem tudok gyógyulni. ha törölöm, minden visszajön.

69. Alina | 2013/07/11, 01:59:42 [2488811962]

Jó napot! I ENDOMETRIÓZIS, eltávolított polipok. Tisztítsd meg az orvost Miren-nek. Már Mirena már 7 éves (5 év elteltével új helyére cserélte) 3 évvel a telepítést követően a problémák libidóval és pszichéel kezdtek. állandóan szeretett szexet keresni, hogy a tetőt elfújja. ment a pszichológusok. 2 év szenvedett nem értette, mi történt velem. folyamatosan rázogatva. Ahogy a kifejezés közeledett, el akarta távolítani, az orvos azt mondta, hogy ha eltávolítom, ismét súlyos vérzés következik be. a fájdalom és az összes rémület, amivel volt. Nagyon szeretném eltávolítani. de nagyon félnek, hogy minden visszatér. Mi a teendő Most már 2 Sporal 2 évig. Továbbra is pszichológus pánikrohamok. álmatlanság. Egész idő alatt izzadok. hő a fejben a test hullámok. a hőmérséklet 37. az utóbbi időben sokszor megbetegszik az ARVI-vel 3 havonta és sokáig nem tudok gyógyulni. ha törölöm, minden visszajön.

70. Elvera | 2013.11.09., 17:07:13 [544150311]

Lányok, mindez negatív, itt is írtam - 46 éves vagyok, az alak, 90-60% -ban, súlya 54kg, növekedése 164, sem ráncok, sem szürke haj, a spirál évvel ezelőtt, a bőséges és fájdalmas menstruáció és a köztes vérzés első mintha minden rendben van, elveszett nagyon hónap, duzzadt mellek és fájdalmas minden alkalommal, nyomás nőtt, a haj kezdett esni halmokban, a bőr megöregedett, duzzanat is fennállnak, szívdobogás fojtogató, alvás lett még szállítani kocsiszekrény mint 4 Az orvos azt mondta, hogy ez minden ostobaság, de én magam orvos és megértem, hogy ez nem így van - a teljes negativitás egy időben. Stavila Mirena Angliában (ingyenes ingyen) van szörnyű orvosság, de az orvos azt mondta nekem, hogy jól nézek koromra, és nekem nincs rá szükségem, de én azt hangsúlyozta, arra gondolt, hogy még jobb lenne, mint mondtam én nőgyógyász Latvii.Vyderzhala évre 2 nappal ezelőtt eltávolított egy spirál, 15-20 perc múlva a szív kezdett megnyugodni, ma kezdődött a menstruáló gyomra fáj egy kicsit, de spal.Dumayu duzzanat súlyos jelzések nélkül használjon hormonkészítményeket, csak m Havi, nem szabad, legyen ilyen, ez a természet. Jobb, ha havonta egyszer egy fájdalomcsillapítót iszok, mint napról napra.


2 hónap elteltével eltávolítottam a miren-t egy évnyi gyötrelem után, vártam, hogy a test hozzászokjon hozzá. Csak most értem, hogyan mérgeztem meg a testemet ezzel a rendszerrel. Szörnyű depresszió. a belek és az ízületek fájt, mivel nem tudom, hogyan juthatok ki az állapotból, a génoszlopnak semmi értelme nem volt mondani. a neurológusnak is volt gyógyítója. Az állam csak egy rémálom. Tájékoztatni arról, hogy ki más jött ki, lehet valamiféle csodaprobléma?

71. Vendég | 12.11.2013, 15:29:08 [3448999812]

Saját Mirena már 1,5 éves, nincsenek havonta, valószínűleg egy év, semmi sem fáj, nem zavarja, kivéve a +7 kg-os súly növekedését az első hat hónapban. És most egy éve nem tudok megszabadulni tőlük. Hetente 3-5 alkalommal sportolok. És nyáron, plusz úszni a tengeren minden nap, az év során csak 7 kg-ot tudtam elveszíteni ebben a képzési rendszerben. Úgy gondolom, hogy eltávolítom a világot. Lányok, mondja meg, hogy a súly a visszatérés után normális állapotba kerül? Mert ez az egyetlen oka a törlésnek. By the way, még azelőtt, egy hétbe telt, hogy korlátozzam magam az élelmiszertől, hogy elveszítsem az 1-2 kg-ot, és most még a sport zsírégetőkkel sem tudok havonta egy kg-ot dobni, ez csak szörnyű. Egészen Mirenaig 12 évig stabil voltam (16-tól 28-ig, 168 kg-os súlyommal 58 kg volt, a héj bevezetése után 65 éves lettem. Most fél százalékot dobtam fel 61 kg-ra, de tudnám, milyen nehéz megszabadulni a 4 kg- fitness + megfelelő táplálkozás + sport táplálkozás)

72. Svetlana | 2013.11.13. 08:16:25 [3272928336]

A Mirena 2 évig tart. A súly 20 kg. Mindezen két év egy szörnyű migréngel kínozta. Most levette a spirált, mert problémák voltak a pajzsmirigyrel... Soha nem volt gondja, de most megjelent... Libido nulla.
Úgy tűnik, már nincs semmi köze. Ezek a termelési költségek.. Vagy távolítsa el a méh vagy a spirál és a türelem, amíg a menopauza megkezdődik

73. Szerelem 2013.11.19., 21:46:15 [1591668488]

Hidd orvosához, és tegye ezt a *** 2011 áprilisában, mert időnként görcsös a jobb oldalon, hogy a felhő a fejét, fájdalmas ovulációt, Mazan 3 hónapon belül a telepítés, akkor minden visszatért a normális, havi acél kenhető, de a fájdalomtól és a PMS, hogy elfelejtette a nevét. A telepítés után fél év múlva a kezek fájni kezdtek, a csont csonka és a kemény haj nőtt a bajuszban, a libidó alá csökkent. és ősszel kezdett kísérteties trevozhno- depressziós rendellenesség szimpatikus-mellékvese válságok, nyomás ugrik, szívdobogás és hívja a mentőket, tedd VSD a kardiotipu, volt egy csomó felmérések. sok pénzt elment, és minden orvos megtalálta a saját fájdalmát, kezelte, párnákat ivott, de nem volt javulás, azt mondta ideges, 4 hónapig kezelték az antidepresszánsokkal, majd a maxilláris üregekben polipok kezelésére került sor.

74. Szerelem. | 2013.11.19., 9:46:27 [1591668488]

És a spirálú orvosom nem kötötte meg, nem volt hajlandó törölni. Egyre rosszabbodtam, a fülemben csengett a fülem, a gyengeségem, a fejfájásom, a testemen keresztül járó fájdalmak, olyan lettem, mint egy zöldség, egy szilárd negatív, megálltam, hogy élvezzem az életet. Amikor a menstruáció egyáltalán nem jött, a test, mint egy zsúfolt, súlyos fáradtság a terapeuta felé fordult, vérvizsgálatot írtak fel - az eredmény nem volt elégedett, a hemoglobin nagyon magas volt, a vér vastag volt, még mindig voltak eltérések. Legfeljebb 5 kg-mal nyertem vissza 1,5 év alatt, de a test más lett, úgy tűnik számomra, hogy még a lépcső és az arc is megváltozott. Szép nők! nem tartja ezt a spirál nélkül nagy szüksége, a hormon benne is nagyon felszívódik a vér, kalapáló az agyon, ennek biztos vagyok benne. Hamarosan tisztítással veszem le (amint orvos azt mondta). Még megértem, miért tisztítással. Nagyon sajnálom, hogy biztonságos szexre és tündérekbe vettem egy csodát - gyógyszert, (az endometriális polipot a diagnosztikai curettage után). Úgy gondolom ezer alkalommal, olvassa el a véleményeket (amit nem tettem), mert azok írják azokat, akik megoldást keresnek a megszerzett problémákra, és az orvosok hallgatják a mellékhatásokat, ez jó nekik.
Minden nagyszerű, jó egészség, szerelem és egy nagyszerű női boldogság.

75. Nina | 2013.11.21. 11:51:18 [582584405]

Helló mindenki, miután eltávolította a morgó spirálját, 2 év után már nagyon erősen 10 napig nagy vérrögökön öntött, 3 napig látta, Vikasol vérrögöket öltözött, és ez nem következik be. a fájdalom erős volt abban az időben, amikor nagy vérrögök jöttek ki. most már nem boldog, ki fogja elmondani neked ezt a megfelelő módon, miután eltávolította a hélixet, vagy probléma, és el kell mennie az orvoshoz. és mennyibe kerül a vérzés


Sajnálom, de hogyan ért véget?

76. Nina | 2013.11.21., 11:58:01 [582584405]

A Mirena 2 évig tart. A súly 20 kg. Mindezen két év egy szörnyű migréngel kínozta. Most levette a spirált, mert problémák voltak a pajzsmirigyrel... Soha nem volt gondja, de most megjelent... Libido nulla.
Úgy tűnik, már nincs semmi köze. Ezek a termelési költségek.. Vagy távolítsa el a méh vagy a spirál és a türelem, amíg a menopauza megkezdődik


És vérzést szenvedett Mirena eltávolítása után?

77. Vendég | 2013.11.23., 20:16:17 [4258479470]

Hidd orvosához, és tegye ezt a *** 2011 áprilisában, mert időnként görcsös a jobb oldalon, hogy a felhő a fejét, fájdalmas ovulációt, Mazan 3 hónapon belül a telepítés, akkor minden visszatért a normális, havi acél kenhető, de a fájdalomtól és a PMS, hogy elfelejtette a nevét. A telepítés után fél év múlva a kezek fájni kezdtek, a csont csonka és a kemény haj nőtt a bajuszban, a libidó alá csökkent. és ősszel kezdett kísérteties trevozhno- depressziós rendellenesség szimpatikus-mellékvese válságok, nyomás ugrik, szívdobogás és hívja a mentőket, tedd VSD a kardiotipu, volt egy csomó felmérések. sok pénzt elment, és minden orvos megtalálta a saját fájdalmát, kezelte, párnákat ivott, de nem volt javulás, azt mondta ideges, 4 hónapig kezelték az antidepresszánsokkal, majd a maxilláris üregekben polipok kezelésére került sor.


Üdvözlünk! Mindennek ugyanolyan, mint a gyógyulás 2 hónapig a spirál eltávolítása után, hogy mennyi ideig tartani? Egy ilyen szörnyű állapot, a nyomás ugrik, bár űrhajós volt, a teste különösen a bordák fájdalma. Mondja meg, mennyi ideig kezeltek? 6 hónapig volt spirálom (a test szokott hozzá, azt mondták, hogy gyötrődik), és most 2 hónapig eltávolítottam;
Szeretnék. Talán jó azok számára, akiknek problémái vannak a nők számára, de az egészséges lányokat a megőrzésre nem lehet pontosan meghatározni. Mondd el, hogyan jöttél az érzékeidhez és mennyi ideig.

78. Szerelem 2013.11.23. 21:14:41 [3597375408]

Üdvözlünk! Mindennek ugyanolyan, mint a gyógyulás 2 hónapig a spirál eltávolítása után, hogy mennyi ideig tartani? Egy ilyen szörnyű állapot, a nyomás ugrik, bár űrhajós volt, a teste különösen a bordák fájdalma. Mondja meg, mennyi ideig kezeltek? 6 hónapig volt spirálom (a test szokott hozzá, azt mondták, hogy gyötrődik), és most 2 hónapig eltávolítottam;
Szeretnék. Talán jó azok számára, akiknek problémái vannak a nők számára, de az egészséges lányokat a megőrzésre nem lehet pontosan meghatározni. Mondd el, hogyan jöttél az érzékeidhez és mennyi ideig.


Én csak el akarom távolítani, várva a menstruáció idejét, bár kételkedem benne, 25 év óta van VSD, és ősszel mindig súlyosbodott, de ahogy a hélix mindent beállított, nagyon súlyosbodott. és megtisztítod, vagy nem? Volt-e vérzés az eltávolítás után és mennyi ideig tartott?

79. Nina | 2013.11.24., 05:27:40 [2617844521]

Nem lennék meglepve, Miren következményei kiszámíthatatlanok. Miután Mirena kezeli az ízületeket és a beleket. Egy évig állt velem, türelmesen vártam az egész alkalmazkodást a vérontás és fájdalom formájában, és nem várok. A test csak elkezdett összeomlani. Most itt van egy ciszta.


Miután hosszú ideig eltávolítottad a törmeléket?

Miután hosszú ideig eltávolítottad a törmeléket?


Amikor két hónappal ezelőtt mentem az ultrahanghoz, amikor még nem távolítottam el a spirált, 14 mm-es ciszta is kaptam. de a múlt héten újra elmentem és elmondtam, hogy megoldottam magam. És miután egy héttel eltávolítottam a hélixet, valószínűleg mindent darabokra vágtam, majd egy hónap után normális lett. Csak itt az ízületek fájnak, mint egy öregasszony, bár felvételeket és masszázst tett.

81. Nina | 2013.11.24., 15:36:24 [1214055421]

Helló mindenki, miután eltávolította a morgó spirálját, 2 év után már nagyon erősen 10 napig nagy vérrögökön öntött, 3 napig látta, Vikasol vérrögöket öltözött, és ez nem következik be. a fájdalom erős volt abban az időben, amikor nagy vérrögök jöttek ki. most már nem boldog, ki fogja elmondani neked ezt a megfelelő módon, miután eltávolította a hélixet, vagy probléma, és el kell mennie az orvoshoz. és mennyibe kerül a vérzés


Mi van veled?

Miután hosszú ideig eltávolítottad a törmeléket?


Nem, mindent két vagy három napig tartott, majd a következő menstruáció normális, mint korábban, majd általában 2 hónap nem jött. Duphastont hívtam. Most így van. Ne mondja azt, ami normális, de nem egészen rendszeresen. Tehát most már a gyomor folyamatosan fáj, mintha már elkezdődik. Az ízületeket kezelik, a belek nem egészen fél évig teljesen felépültek, de a mellkasom majdnem megtorpant. A súly kezdetben néhány kg-ra ment, most minden visszatért, bár enni egy kicsit. A depresszió nagyon erős volt. Megpróbáltam kiirtani ezt a szart Mirena után.

83. Nina | 2013.11.25. 09:13:29 [770679631]

Egy hete vette Mirent, nagyon félt is, de minden simán ment. Egy hónappal korábban a barátnő lőtt a Mirennek, és ő is jól csinált. Ne félj. Nagyon fájdalmas a tét. Most figyelem, mi fog történni.

Mondja meg, hogy ment mindent folytatni? Volt-e elvonó vérzés?

Olvas, és félelmetes lesz. Az én spirálom 5 év 1 hónapot ér, Vraz azt mondta 2014-ben, hogy lőni fogunk. Az első héten nem volt probléma, és nem kaptam súlyt, sőt, éppen ellenkezőleg: nincsenek havasak, nincs fájdalom a mellkasban. endometriózis és három murok.

86. Anna | 2013/12/15 23:06:10 [2754545562]

Nagyon félt, hogy vegye le a miren-t - amikor azt mondták, majdnem elájult a fájdalomtól. Ennek eredményeképpen belevetette magát (mindent kifogásolt magának), és 6 évig töltött vele, 5 helyett. Végül elkapta a kezét, és elment az orvoshoz. Hány ideg elveszett - nem lehet közvetíteni, de mennyire eltávolították őket még nem érezték)) Lányok, ne félj, teljesen fájdalommentes! A legfontosabb az, hogy rendszeresen ultrahangokat készítsenek, hogy megfelelően álljon és ne mozduljon el, és a szál nem ment bele.
Nem akarok többet felvenni, bal hormonok nélkül akarok élni. Nagyon remélem, hogy ez nem feltétlenül szükséges.

87. Nina | 01.11.2014, 03:54:07 [1574709560]

Mirena 3,5 évig állt, igen, segített a végével, de a törlés után folyamatosan olyan voltam, mint egy nedves egér, 12 kg-ot adtam hozzá, mert a diéták nem segítenek!

88. Olga | 2014.11.01., 20:35:19 [1372851844]

4 évig Mirena volt az endometriózis kezelésére. Az egész időszakban extra 15 kg nyert. A teljes időszakra kiterjedő bélrendszeri problémákat, pl. A kalciumot és a kondroitint folyamatosan szedték, az ízületek fájdalmasak voltak, és a menstruáció egy év elteltével a dagályokat egyszerűen megkínozták. A kibontott ciszta miatt vette le, amit orális fogamzásgátlók további bevitelével próbáltak gyógyítani, és ennek eredményeképpen meggyógyult, és 7 cm-re nőtt, sürgősen eltávolítottam mind a cisztát, mind a hélixet a műtét során. A hormonterápia törlésének és a hélix eltávolításának hátterében a vérzés három nappal a helix eltávolítása után kezdődött és két hétig tartott, de a nőgyógyász azt mondta, hogy ez volt a norma. A súly kezdett lassan elmúlik, de a súlycsökkentéshez még mindig az endokrinológushoz kellett mennem, mert nagyon nehéz elveszni, és nem eszik, és nem fárasztja magát edzés közben a tornateremben, nem lesz semmi hatása. Ennek eredményeképpen a spirál segítette az endometrium növekedését csak a méhben. A hasi üregében maradt fókusza megmaradt, és csak műtétre égettek. Amely sok pénzbe kerül nekem. Figyelembe véve, hogy majdnem elvesztettem a petefészkemet és a műtét után is helyreállítottam - az injekciók hat hónapon túl drágák. Itt van az én történetem. Tehát a lányok azt gondolják, hogy annyira veszélyeztetheti az egészségét, ha csak a fogamzásgátlásról szól.

89. Irina | 2014.02.12, 16:48:36 [4117086029]

5 évvel ezelőtt, helyezzen egy spirál Miren. A telepítés fájdalommentes volt. Az első hónap egy kicsit kényelmetlen volt, a gyomrom gyötrődött, vonzódtam, mintha harcolnék, a mellkasom fáj. A második hónapban minden jól ment, és a havi időszak véget ért. Elfelejtettem őket teljesen. Az első hónapban az egyetlen dolog az orvoshoz jött, hogy megcsonkítsa az antennákat, mivel beavatkoztak férjéhez. ) Most kihúzták (babát akarunk), még csak nem is éreztem, csak másnap nehéz időszakok voltak. Szokatlan. Lássuk, mi történik. )

90. Vendég | 2014.06.07, 01:28:39 [2298076073]

A Woman.ru webhely felhasználója megérti és elfogadja, hogy ő teljes mértékben felelős minden olyan anyagért, amelyet részben vagy teljesen közzétett a Woman.ru szolgáltatás.
A Woman.ru webhely felhasználója garantálja, hogy a benyújtott anyagok elhelyezése nem sérti a harmadik felek jogát (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokat), nem sérti tiszteletüket és méltóságukat.
A Woman.ru weboldala, a küldő anyagok felhasználói ezért érdeklődnek azok közzétételéért a webhelyen, és hozzájárulását fejezi ki a Woman.ru oldal szerkesztőinek további felhasználásához.

Szellemi tulajdon elhelyezése (fotó, videó, irodalmi művek, védjegyek stb.)
a woman.ru webhelyen csak olyan személyek számára engedélyezett, akik rendelkeznek az ilyen elhelyezéshez szükséges összes joggal

Hálózati kiadás "WOMAN.RU (Woman.RU)"

Az EL №FS77-65950 tömegtájékoztatási igazolás, amelyet a Szövetségi Felügyeleti Szolgálat bocsátott ki a kommunikáció területén,
Információtechnológia és tömegkommunikáció (Roskomnadzor) 2016. június 10. 16+

A kormányzati szervek elérhetőségei (beleértve a Roskomnadzorot is): Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vérzés a haditengerészet eltávolítása után. Intrauterin eszköz (IUD)

összesen 123 880 konzultációt

Intrauterin eszköz (IUD)

Az intrauterin eszköz meglehetősen megbízható, de nem minden alkalmas módszer a nem kívánt terhesség megelőzésére. Annak megértéséhez, hogy ez a fogamzásgátló módszer alkalmas-e egy nőre, ki kell zárni számos betegséget, és gondosan mérlegelni kell az előnyöket és hátrányokat.

FIGYELEM! Mielőtt feltennénk egy kérdést, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a " tartalmával. Valószínűleg ott találja a választ a kérdésére most, anélkül, hogy időt vesztene az orvos-tanácsadótól.

Mi a legjobb, ha feldobni vagy felhasználni óvszereket vagy más védelmi eszközöket. Mi a megfelelő spirál választani?

2010. szeptember 15

tanácsadói információk

Hello, Elena! A méhen belüli eszköz és az óvszer túlságosan eltérő fogamzásgátló módszerek az összehasonlításhoz. Ha rendellenes szexuális életed van (azaz több szexuális partnere van), akkor sem gondolhatsz az intrauterin eszközre. Csak az óvszer fogja megvédeni Önt a nemi szervek fertőzéseitől, a fertőzés kockázatát, amely ebben az esetben nagyon magas. Ha nem szülsz - újra, az intrauterin készülék nem jelenik meg, jobb óvszerhasználatot vagy orális fogamzásgátlót használni (részletesebben lásd a cikket Modern fogamzásgátló módszerek (nem kívánt terhesség elleni védelem) a portálunkon). Ha Ön szült és nem rendelkezik jelentős nőgyógyászati ​​megbetegedésekkel, amelyek ellenjavallhattak a méhen belüli eszköz felszereléséhez - forduljon orvoshoz, aki kiválasztja az Ön számára optimális spirál típusát és annak méretét. Mindenesetre, mielőtt egy vagy másik fogamzásgátló módszert (intrauterin készüléket, orális fogamzásgátlót) használnának, jobb konzultálni egy nőgyógyászral. Vigyázzon az egészségére!

Jó napot, felkészítem a spirál kivonására. Szeretnék felkészülni erkölcsileg és informatív módon. Elolvastam és megértettem, hogy jobb, ha eltávolítják a gyulladásgátló terápia folyamán. Mondja meg, mit keres?

2013. április 30

tanácsadói információk

Üdvözlünk! Az intrauterin eszköz eltávolítása olyan manipuláció, amely a nemi szervek nyálkahártyájának sérülésének kockázatával jár. A méh és hüvely epitheliális bélésének integritásának megsértése következménye a gyulladás és a szekunder fertőzés esetleges hozzáadása. Ebben a helyzetben a gyulladáscsökkentő és antiszeptikus szerek javasolt profilaxiás alkalmazása. Jobb a természetes eredetű gyógyszerek használata, ahelyett, hogy azonnal összekapcsolnák a "nehéz tüzérséget", amely megakadályozhatja a vaginális mikroorganizmusok természetes egyensúlyát. Ebben az esetben a Vagikal hatóanyagként ajánlott.
A gyógyszer fő hatóanyaga a Calendula officinalis. A kalendula szalicil és pentadecil-savakat tartalmaz, amelyek a streptococcusok és staphylococcusok halálát okozzák, és gyulladásgátló hatásúak. A kalendula segít felgyorsítani a szövetek regenerálódását és az új funkcionális sejtek kialakulását, hozzájárul a hüvelyi hám rendezett fejlődéséhez, és megakadályozza a hegek kialakulását.
A gyógyszer alkalmazása előtt konzultáljon orvosával. Áldd meg!

egy hónappal ezelőtt egy spirálot hozott fel, a vér úgy kigúnyol, hogy az orvos azt mondja, hogy megszokta, de van egy kis feketem és kenet, és én is erózió vagyok, hogy eltávolítsam a hélixet, vagy bármit is tanácsolsz

2010. március 9

tanácsadói információk

Hello, Eugene! Úgy gondolják, hogy a méhen belüli eszköz beiktatása után három hónapon belül a szervezet alkalmazkodik hozzá. Ami nyilvánvalóan változatos súlyosságú véres kisütést mutat. Azonban ha a vérzés méhvérzéssé válik, ez a hélix eltávolításának jele, mivel az ilyen vérzés súlyos anémiát okozhat. A súlyos vérzés azt jelzi, hogy ez a fogamzásgátló módszer nem alkalmas egy adott nőre. Beszéljen további taktikával orvosával. Vigyázzon az egészségére!

Jó napot, már körülbelül 25 éve volt intrauterin eszköz. Az abortusz alatt az orvosok spirálokat állítottak fel, anélkül, hogy elmondtak róla. Tíz év múlva megtudtam róla. Nem érzek kellemetlenséget, mi fenyegeti, hogy ilyen sokáig használják. Azt mondják, hogy a méh üregébe nyúlik, és csak az egész méh teljes eltávolításával távolítható el? Köszönöm a választ

2010. február 17

tanácsadói információk

Helló, Irina! A méhen belüli eszköz ilyen hosszú távú jelenléte valóban komplikációkkal teli. A hélix valójában annyira szorosan összefonódott a méh nyálkahártyájával, hogy nagyon, nagyon nehéz eltávolítani. Ilyen esetekben a hélix eltávolítása súlyos méhvérzés kialakulásához vezethet. Miután eldöntötte, hogy eltávolítja a hélixet, lépjen kapcsolatba a nőgyógyászati ​​klinikával, ahol sebészeti beavatkozások elvégzésére van lehetőség, így komplikációk esetén a szükséges segítséget nyújtja Önnek.

2009 novemberében Az IUD-t helyeztem el, de a hélix felszerelését követően elvégeztem az elemzéseket, és megtudtam, hogy ureoplazmózisom van, de nem távolítottam el az IUD-okat orvosától, kezeltem. Az egész tanfolyamot részegítettem, azonban azóta alsó hasi fájdalma van, és visszahúzódik. Mondd meg nekem, hogy lehetséges-e az ureoplazmózisban fertőzni, miközben úszni a tengerben, mivel még mindig nem tudom, hogyan fertőzhetek meg, hosszú ideje van egy partnerem, és eltávolíthatom a haditengerészetet anélkül, hogy menstruációra várnék. Köszönöm előre

2010. március 26

tanácsadói információk

Helló, Julia!
Végezzen ellenőrző vizsgálatokat az ureoplazmára önmagára és szexuális partnerére. Ez a fertőzés sokáig kaphatna (persze, nem úszva a tengerben), és nem mutatott semmit, ami nem kényszerítette, hogy megvizsgálják. Meg kell értenie, hogy számos oka van a hasfájás fájdalmának (gerinc, húgyúti, gasztrointesztinális traktus) problémájának. Ha a vizsgálatok, az ultrahang és a kapcsolódó szakemberek segítségével az orvos kizárta ezeket az okokat, eltávolíthatja az IUD-t. Ez a legjobb a menstruáció 2-3. Napján, mert a méhnyak kevésbé sérült.

Üdvözlünk! Van egy kérdésem: ha terhes lesz az állandó spirál alatt, akkor szülhet? Vagy abortusz?

2009. október 15

tanácsadói információk

Helló, Inna! Ha a terhesség méhen belüli fogamzásgátló használatának hátterében történik, akkor a korai időszakban a hélixet eltávolítják a méhüregből. Ezt az eljárást az abortusz megelőzésére szolgáló gyógyszerek kijelölése és általában a nõ és a magzat szövõdményei nélkül végzik el. Portálunkon videót rögzítünk A méhen belüli eszköz eltávolítása, amely bemutatja az intrauterin eszköz eltávolításának folyamatát. Áldd meg!

HELLO, 36 éves éve van, 5 hónapja hátrahagyja a harmadik hölgyet. KÉT DÁTUMOK VISSZA A SZÍV MULTILOAD. A HŐMÉRSÉKLET A MÁRVÁBAN 37,5 gr-ra emelkedik. A LOMITIS A KÖLTSÉGEKET, A SZÁMÍTÁS ÉS A FLU NEM LEHETSÉGES, KIMENET: MUDGIN VÉR. A TEMPER OK OK. BE SPIRAL? KÉRDEZZE AZ ELŐRE.

2012. december 14

A második kategóriába tartozó doktor szülész-nőgyógyász, Ph.D.

tanácsadói információk

Hello, Albina. Ha az intrauterin fogamzásgátló bevezetésére vonatkozó szabályokat betartják, nem szabad a hőmérséklet növekedése. Talán az ok nem elég teljes vizsgálat a spirál bevezetése előtt. Lehetséges, hogy a méhcsatornában gyulladásos folyamat (krónikus lassú) volt, és a hélix bevezetése hozzájárult a súlyosbodáshoz. A bevezető eljárás előtt az orvos köteles megvizsgálni Önt, és a legjobb megoldás szerint ultrahangvizsgálatot is előír. Ha gyulladás jelei vannak, az IUD beiktatása ellenjavallt. Önnek is meg kellett volna kapnia a növényt, és amikor a hüvelyi gyulladásos folyamatban diagnosztizáltak, felírja a kezelést, és csak akkor lép be az IUD-be. Ha gyanítja a szexuális úton terjedő fertőzések jelenlétét, javasoljuk, hogy kizárják jelenlétüket, és ha szükséges, későbbi laboratóriumi megfigyeléssel kezeljék. A diagnosztizált fertőző folyamattal a hélix hozzájárul ahhoz, hogy a méh üregébe és mellékleteibe kerüljön. Mindenesetre meg kell vizsgálnia egy olyan orvos által, aki hüvelyi fogamzásgátlót telepített, hogy megakadályozza a szövődmények kialakulását. Nem javasolt öngyógyítás.

A spirál már 14,5 éves, havi rendszeres, fájdalommentes, az orvos szerint az orvos azt mondja, hogy a spirál normális, el kell távolítanom?

2010. február 26

tanácsadói információk

Helló, Anna.
Minden spirál nem állhat több mint 5 évig. Normál, nem hormontartalmú, intrauterin eszközöket hoznak létre 3 éves időtartamra, a Levenorgestrel-tartalmú Mirena spirálokat 5 évig állítják elő. A héj hosszabb jelenléte a méh üregében hozzájárulhat a helix szárában lévő fém oxidációjához, a krónikus gyulladásos folyamatok kialakulásához a méhben, valamint a prekancerózis állapotok hátterének kialakulásához. Javaslom, hogy távolítsa el a spirált az ujjlenyomat kötelező spirituális vizsgálatával.

Hello, van egy ilyen kérdésem! 1 hónapig a Nova T spirálra szereltem, a szex előtt, és közben nagyon kicsi a kenésem, nem volt kellemetlen súrlódás, de soha nem. A szex után véres kimerültség jelenik meg. Miért történik ez meg, talán a spirál nem felel meg nekem?

2010. március 01

tanácsadói információk

Hello, Lisa.
Miután a hélixet egy ideig telepítették, a méh alkalmazkodik egy idegen test jelenlétéhez, ez a menstruáció során bekövetkező vérzés növekedésével járhat együtt. Az intermenstruációs kisülések megjelenése, fájdalom a hasban, kellemetlen érzés. A nemi érzületek csökkentése érdekében először használjon kenőanyagokat a hüvely nedvességének csökkentésére és a súrlódás csökkentésére. Javasoljuk, hogy forduljon nőgyógyászához vizsgálatra és ultrahangra - talán a héj rossz helyzetére a méhben.

Hello uv. szakértők! A haditengerészet 6,5 évvel ezelőtt. Megértettem, hogy eljött az ideje megváltoztatni. De van valami félelem. Amikor a spirál be volt állítva, az eljárás fájdalmas volt. Volt még egy érzésem, hogy még több, és én elveszíteném a tudatosságot. Miután vákuum volt, a fájdalom egy kicsit hasonló. A spirál eltávolításakor valószínűleg ilyen érzéseket is várnak? Hülyeség lesz. Köszönöm előre.

2010. március 14

A legmagasabb kategóriába tartozó orvos szülész-nőgyógyász

tanácsadói információk

Inna, hello! Ha a bajuszod nem szakad meg a spirálból, akkor valószínűleg nem lesz nehéz eltávolítani az időszakod végén. A kellemetlen érzések általában nem fordulnak elő, vagy lehetnek minimálisak. Általában az IUD kivonása után a spirálból citológiai lenyomatot készítenek.
Ugyanakkor a lehető leghamarabb el kell távolítania a haditengerészetet. Már meghaladta az IUD javasolt használati időtartamát. Az IUD hosszú használatakor a "whiskers" kijut, vagy a hélix nőhet. Ilyen helyzetben külön diagnosztikus curettage szükséges.
Act!

34 éves vagyok. Született. Az intrauterin eszköz öt évig állt. Most el lett távolítva. A petefészkek gyulladása. Azt tervezem, hogy megkezdtem a kezelést, és újra felvetem a spirál. Az orvos javasolja a hormonális kezelést. Mi ez a spirál és lehetséges alternatívát találni? Melyik?

2008. április 20

tanácsadói információk

Az intrauterin hormontartalmú rendszer egy speciális tekercs, amely felszabadítja a hormont (levonorgesztrel). Intézkedése nemcsak fogamzásgátlás, hanem hormonfüggő betegségek (endometriosis, méh mióma bizonyos formái, endometrium hyperplasia, valamint bőséges és fájdalmas menstruáció) kezeléséből áll. Ha egészséges és csak fogamzásgátlást igényel, akkor használhat bármilyen réztartalmú IUD-t. Ha gyógyulnia kell, akkor csak a kombinált orális fogamzásgátlók (COCI-k) kombinációja lehet a hormontartalmú rendszer alternatívája.

Fibromyoma van 5 hétig. Ilyen esetekben hormonális tekercset helyezhetek el?

2009. április 30

A legmagasabb kategóriába tartozó orvos szülész-nőgyógyász, dms

tanácsadói információk

Jó napot, Elena! A hormonális tekercs felállítására utaló jelzések és ellenjavallatok a megfigyelt nőgyógyász felmérésénél értékelni kell. Általában a spirál használata nem ellenjavallt, csak súlyos, hosszú, fájdalmas menstruáció és az egyetlen szexuális partner nélkül. A hormonális IUD vitathatatlan előnye a terápiás és profilaktikus tulajdonságok, amelyeket a szokásos spirálok nem tudnak büszkélkedni. Javítja a hosszú, fájdalmas, súlyos menstruációkat, és alkalmazható a méh mióma kezelésére. Áldd meg!

45 éves vagyok. A polipok képződésének megakadályozása és a májgyulladás növelése az orvos tanácsára hormonális tekercset ad. Már 0,5 éve. Ez idő alatt az arc "tinédzser" pattanásokkal borított, majd a szemhéjakon vörös vörös foltok jelentek meg, súlygyarapodás, ok nélküli ingerlékenység jelent meg. Mit ajánlunk ebben az esetben: távolítsuk el a hélixet, vagy vegyünk olyan gyógyszereket, amelyek csökkentik a hormonok mellékhatásait?

2008. február 4

Szülészeti, nőgyógyászati ​​és szaporodási osztály szülész-nőgyógyász, klinikai gyakornok

tanácsadói információk

Jó napot! Az Ön által leírt tünetek bármely hormonális gyógyszer (köztük a hormonális IUD) használatára jellemzőek, ugyanakkor ugyanazok a tünetek megjelenhetnek anélkül, hogy kapcsolatba kerülnének az IUD-vel. A hormonális IUD és a tünetek megjelenése közötti egyértelmű kapcsolat megteremtése érdekében szükség van a tekercs eltávolítására és a megfelelő kezelésre. Ugyanakkor kutatásra (vizsgálatra, kenetekre, kolposzkópiára, növényi kultúrákra, ultrahangra, hormonokra) szükség van mind a tekercs kivonására, mind az új kezelési módszer kiválasztására. Áldd meg!

Kérem, mondja el, nem tudom eldönteni, hogy még mindig van 1 gyermeke egy tengerészgyalogos vagy fogamzásgátló tablettának, és nem tervezek új terhességet az elmúlt egy-két év legközelebbi időszaka alatt, nincs nőgyógyászati ​​problémám.

2010. szeptember 13

tanácsadói információk

Hello Julia! Minden modern fogamzásgátló (méhen belüli eszköz, orális fogamzásgátlók) előnyei vannak. A méhen belüli eszköz elhelyezése nem jár együtt napi fogamzásgátló tabletták alkalmazásával, és nem befolyásolja a máj működését. Az orális fogamzásgátlók azonban nem kapcsolódnak idegen test bejutásához a méhbe, és képesek szabályozni a hormonális rendellenességeket és a kapcsolódó problémákat (zsíros bőr, akne, túlsúly, premenstruációs szindróma stb.). Ezért a fogamzásgátló eszközök kiválasztása nagyon kényes kérdés, amelyben számos tényezőt veszünk figyelembe, és nem csak a gyermekek jelenlétét és a nőgyógyászati ​​problémák hiányát. Vegye fel a kapcsolatot a nőgyógyászával személyes konzultációval - a szakember segít Önnek abban, hogy személyesen megfeleljen a fogamzásgátlónak. A fogamzásgátló módszerek részletei a modern fogamzásgátlás módszereiről (a nem kívánt terhesség elleni védelemről) című cikkünkben találhatók. Vigyázzon az egészségére!

Üdvözlünk! Van egy 2 éves spirálom. Szükségem van az Ascorutin alkalmazására a havi vérzés csökkentése érdekében? Köszönöm.

2013. április 15

Szülész-nőgyógyász, termékenység szakember

tanácsadói információk

Jó napot, Elena Askorutin semmilyen módon nem befolyásolja a vérzést a menstruáció alatt. A legjobb esetben megerősíti a kis kapillárisok falát. A menstruáció során jelentkező súlyos vérzés miatt aggódni kezd, az első dolog az orvoshoz fordulni, hogy meg tudja határozni, hogy a helix megéri-e, vagy van-e olyan egyéb kóros folyamat, amely súlyos vérzéshez vezethet. Ha a vérveszteség nagy, akkor valószínűleg vérszegénységgel is jár, ezért vasalásokkal kell kiegészíteni. (például actifi-rin, hemofer, tardiferon, totem, sorbifer durulex, fvenofer, fenulák). Mindezek a gyógyszerek 2 vagy 3 valence vasat tartalmaznak, és kétféleképpen alkalmazhatóak: az első rendszer az, amikor a kábítószert néhány nappal az idő előtt elkezdi szedni, és 2-3 nappal a hónap végén. A második rendszer egyszerűen a gyógyszert 30 napig tartja. Elfogadni - az utasításoknak megfelelően (a tabletták, kapszulák számában). Jó lenne egy általános vérvizsgálat, hogy megvizsgálja, van-e vérszegénység és milyen súlyos.

Mirena vér eltávolítása után

Üzenet svetlana_78 "Jan 03 2012, 20:01

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Üzenet Lea »Jan 03 2012, 20:50

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Üzenet svetlana_78 "Jan 03 2012, 21:03

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Üzenet Fryun »Jan 03 2012, 21:13

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Üzenet Lea »03 Jan 2012, 21:15

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Üzenet svetlana_78 »Jan 03 2012, 21:37

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Link szerint »Jan 03 2012, 21:41

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Üzenet Fryun »Jan 03 2012, 21:46

Vérzés az IUD eltávolítása után, ki fogja tanácsot adni?

Hozzászólás: Black cat »Jan 03 2012, 22:01